Bloemen bezorgen

Iemand een bloemetje cadeau doen, maar geen tijd om naar de bloemist te gaan? Bij ons kun je bloemen bestellen en laten bezorgen. We hebben diverse prachtige boeketten voor elke gelegenheid. Bestel gemakkelijk een bloemetje in onze webshop en laat de bloemen bezorgen waar je wilt.

Bloemen bestellen en bezorgen in 3 stappen

Een bloemetje bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo eenvoudig.

Stap 1: Kies je boeket.
We hebben allerlei boeketten in verschillende formaten in onze webshop. Voor elke gelegenheid vind je wel een mooie bos bloemen;

Stap 2: Voeg eventueel een wenskaartje toe en laat het bezorgadres achter;

Stap 3: Reken het boeket af.
Wij gaan aan de slag met jouw bestelling en bezorgen de bloemen op het juiste adres!

Bezorggebieden van bloemenwinkel Acanthus

Wij bezorgen niet alleen in Emmeloord, de Noordoostpolder, Urk en Vollenhove, maar ook door heel Nederland. Het is zelfs mogelijk om in veel andere landen bloemen te laten bezorgen. Of je een bosje bloemen of een speciaal bloemstuk hebt besteld, wij kunnen de bloemen bezorgen. Ook kunnen wij een locatie voor je versieren met prachtige bloemstukken en boeketten voor op tafel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat je verrassen.

Vandaag bloemen bezorgen

Wil je vandaag nog bloemen bezorgen? Bij Acanthus Bloememotie kan je vandaag bestellen en wij zorgen ervoor dat de bloemen vandaag bezorgd worden. Je kunt telefonisch of online bestellen tot 16.00 uur en dan bezorgen wij dezelfde dag nog hier in de omgeving (omgeving Emmeloord).

Voor bezorging in de rest van Nederland geldt dat je online bestellen moet voor 12.00 uur voor bezorging dezelfde dag. Uiteraard is er een verwerkingstijd als je gebruikt maakt van de webshop, maar desondanks zijn wij in staat om dezelfde dag nog te bezorgen. Je kunt ons ook bellen op 0527 61 61 10.

bloemen bezorgen
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00