Bloemenabonnement
Weekelijks of Maandelijks verse bloemen

Met het Acanthus bloemenabonnement heb je elke keer weer een prachtig
vers en verrassende bos bloemen, met bloemen uit het seizoen, in huis.
Het bloemenabonnement kan je natuurlijk ook cadeau geven,
maar is ook af te sluiten voor bedrijven.

Acanthus

Noordzijde 6, 8302 GL Emmeloord

ma: 13:00–18:00 uur

di-do: 09:30–18:00 uur

vr: 09:30–20:30 uur

za: 09:30–17:00 uur

Tel: 0527 61 61 10

Bedankt Bloemetje

Bloemenabonnement van Acanthus Bloememotie

Wil jij wekelijks, 2-wekelijk of maandelijks een prachtige bos bloemen thuis bezorgd hebben? Je kunt kiezen wanneer de bloemen bezorgd worden, want het is toch heerlijk om elke keer weer een unieke en verse bos bloemen op tafel te hebben staan. Acanthus Bloememotie biedt een flexibel bloemenabonnement of bloemenservice. Ook ideaal om als cadeau te geven.

Kies de grootte van het boeket bloemen en wij maken met bloemen uit het seizoen een prachtig vers en verrassende bos bloemen. Deze bezorgen wij natuurlijk ook bij jouw thuis. Met een abonnement van Acanthus wordt bloemen bestellen en geven een feestje. Verse bloemen bezorgen aan je voordeur kan al vanaf slechts € 18,-.

Met ons bloemenabonnement bepaal je volledig zelf, je kiest de grootte van het boeket, de frequentie dat wij leveren en je geeft jouw voorkeuren door.

Wat krijg je?

  • Elke keer verse andere bloemen
  • Afwisselend in kleur, seizoen en uitstraling
  • De bloemen thuis bezorgd
  • Acanthus kwaliteit met 7 dagen vers garantie.

Bloemenabonnement ook zakelijk

Ook zakelijk is een bloemenabonnement mogelijk. Vrolijk jouw ontvangstruimte of receptie op, dit is het eerste wat bezoekers van jouw bedrijf zien. Vrolijk en fris deze ruimtes op met verse bloemen, bloemen laten zien dat jouw bedrijf leeft, zo maak je een goede eerste indruk. Met een bloemenabonnement ontvangt je elke, door de jou bepaalde periode, een vers bos bloemen. Lees hier meer over hoe bloemen en planten op jouw werk positief werken.

8

Het abonnement cadeau geven

Bloemen krijgen is fantastisch maar bloemen cadeau geven is ook een feestje! Verras je vrienden of familie met een bloemenabonnement. Hiermee heb je voor een verjaardag, jubileum, trouwdag of andere bijzondere gelegenheid altijd een leuk cadeau. Small, medium of large: welk formaat boeket je ook kiest en hoe vaak je het wilt geven. Wij zorgen ervoor dat er namens jou elke keer weer een unieke en stijlvolle bos bloemen van de allerbeste kwaliteit bezorgd wordt.

Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over ons bloemenabonnement.

Gelijk een mooie bos bloemen op tafel?

Neem een kijkje in onze webshop en bestel een prachtige bos bloemen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00