Bloemenabonnement
Wekelijks of maandelijks verse bloemen

Met het Acanthus bloemenabonnement heb je elke keer weer een prachtig
vers boeket, met bloemen uit het seizoen, in huis.
Het bloemenabonnement kan je natuurlijk ook cadeau geven,
maar is ook af te sluiten voor bedrijven.

Acanthus

Noordzijde 6, 8302 GL Emmeloord

ma: 13:00–18:00 uur

di-do: 09:30–18:00 uur

vr: 09:30–18:00 uur

za: 09:30–17:00 uur

Tel: 0527 61 61 10

Bedankt Bloemetje

Bloemenabonnement van Acanthus Bloememotie

Iedereen vindt het toch heerlijk om elke keer weer een unieke en verse bos bloemen op tafel te hebben staan? Met het flexibele bloemenabonnement van Acanthus Bloememotie bepaal je zelf hoe vaak je een nieuw boeket ontvangt. Wil jij wekelijks, 2-wekelijk of maandelijks een prachtige bos bloemen thuis bezorgd hebben? Jij bepaalt het zelf! Het abonnement is ook ideaal om als cadeau te geven.

Kies de grootte van het boeket en wij maken met bloemen uit het seizoen een verrassende bos bloemen. Deze bezorgen wij natuurlijk ook bij jouw thuis, zo vaak als jij wilt. Met een abonnement van Acanthus wordt bloemen bestellen en geven een feestje. Verse bloemen bezorgen aan je voordeur kan al vanaf slechts €18,-.

Wat krijg je?

  • Elke keer verse, andere bloemen;
  • Afwisselend in kleur, seizoen en uitstraling;
  • De bloemen thuis bezorgd;
  • Acanthus kwaliteit met 7 dagen vers garantie.

Zakelijk bloemenabonnement

Een zakelijk bloemenabonnement is ook mogelijk bij bloemist Acanthus. Vrolijk jouw ontvangstruimte of receptie op met een vers boeket. Zo laat je aan bezoekers zien dat je aandacht hebt voor jouw bedrijf en maak je een goede eerste indruk. Met een bloemenabonnement ontvangt je elke door de jou bepaalde periode een verse bos bloemen. We bezorgen het boeket gewoon bij jou op de zaak.

bloemenabonnement

Bloemenabonnement cadeau geven

Bloemen krijgen is fantastisch, maar bloemen cadeau geven is ook een feestje! Verras je vrienden of familie met een bloemenabonnement. Hiermee heb je voor een verjaardag, jubileum, trouwdag of andere bijzondere gelegenheid altijd een leuk cadeau. Jij kiest het formaat boeket en hoe vaak je het wilt geven. Wij zorgen ervoor dat er namens jou elke keer weer een unieke en stijlvolle bos bloemen van de allerbeste kwaliteit bezorgd wordt.

Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over ons bloemenabonnement.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00