Veelgestelde vragen over bloemen bestellen en bezorgen bij Acanthus

Op deze pagina vindt je de veelgestelde vragen over bloemen bestellen en bezorgen bij Acanthus Bloememotie. Hieronder vindt je de antwoorden voor vragen die jou bij het online bestellen of over het bloemetje bezorgen zou kunnen hebben. Staat jouw vraag er niet tussen? Je kunt altijd contact opnemen met ons. Wij helpen je graag verder!

Vragen over het bestellen en versturen van bloemen

Je kunt bij ons op verschillende manier een bos bloemen bestellen en sturen.

  • Je kunt hier online bloemen bestellen.
  • Daarnaast kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen; 0527 616 110.
  • In onze winkel aan de Noordzijde 6 in Emmeloord.

Wilt u bloemen en kleuren online bestellen die niet op onze website staan of heeft u specifieke wensen. Neem dan contact met ons op.

Ook voor een trouwboeket of rouwbloemstuk kunt u bij ons terecht. Maar ook voor een bloemstuk voor een speciale gelegenheid met een object erin verwerkt is mogelijk.

U kunt contact met ons opnemen;

  • Per e-mail
  • Telefoon: 0527 616 110
  • Onze winkel in Emmeloord aan de Noordzijde 6

Hierdoor is het mogelijk om al uw wensen te realiseren.

De prijzen zijn een indicatie van de grootte van het boeket bloemen. Hoe hoger de prijs, hoe groter het boeket. Daarnaast rekenen wij bezorgkosten voor het bezorgen van de bloemen.

Wij bezorgen bloemen. Een boeket bezorgen wij zelf in de omgeving Noordoostpolder, Emmeloord en Urk. Maar wij kunnen uw bloemetje bezorgen in heel Nederland. Dus u kunt bij ons ook een bos bloemen versturen naar Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Enschede of Maastricht. Wij zorgen ervoor dat er een prachtig en vers boeket namens u bezorgd wordt.

Daarnaast kunnen wij ook bloemen vandaag bezorgen. Als u bloemen online bestelt voor 16.00 uur, bezorgen wij het boeket bloemen dezelfde dag. Maar ook last minute kan er een boeket bloemen besteld worden, u moet de bestelling tussen 16.30 en 17.30 uur telefonisch doorgeven.

Als wij uw bestelling na 17.30 uur ontvangen dan worden de bloemen de volgende dag bezorgd.

De gegevens die u invult zijn voor ons noodzakelijk voor de factuur. Als u anoniem bloemen wilt versturen kunt u dat aangeven in het veld voor de kaarttekst of u kunt het veld leeg te laten.

U ontvangt een bevestiging via de mail wanneer u een boeket heeft besteld.

Via onze webshop betaalt u met IDEAL. De betalingen vinden plaats op een beveiligd betaalplatform. De gegevens die u bij ons achter laat wordt nooit aan derden verstrekt.

Overige vragen bij bloemen bestellen

Jouw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt om het boeket te kunnen leveren en om jouw gebruikersgemak op onze site te realiseren. Verder wordt er niets gedaan met jouw gegevens.

Wij willen u vragen een e-mail te sturen naar: info@acanthusbloememotie.nl, u krijgt dan via mailcontact hulp op afstand.

Indien het boeket of bos bloemen in slechte staat worden geleverd en u bent niet tevreden dan vragen wij u om direct contact met ons op te nemen. Daarnaast willen wij u vragen een foto te maken van de bloemen. Samen met u gaan we voor een passende oplossing zorgen waarin alle partijen zich kunnen vinden.

Staat uw vraag hier niet tussen dan kunt u ons altijd een bericht sturen via de contact pagina of een mail naar info@acanthusbloememotie.nl. Tijdens openingstijden kunt u gewoon bellen naar 0527616110.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00