Acanthus officieel Flora-vitalist

Na een cursus, georganiseerd door vereniging bloemist winkeliers (VBW), mag Henriëtte van Acanthus bloememotie zich voortaan officieel Flora-vitalist noemen. Wij als bloemenwinkel zijn ontzettend blij met dit certificaat, want nu weten we voortaan nog beter hoe we de mensen in Emmeloord en omgeving kunnen ontroeren met een mooi boeket bloemen.

Wat is een Flora-vitalist?

Bij de bloemist kun je een bos bloemen uitzoeken op kleur, maar er zijn tegenwoordig ook alternatieven. Na de cursus flora-vitalist weet Henriëtte tegenwoordig precies met welk recept bloemen en planten ze de mensen kan ontroeren. Bloemen zijn immers emotie en het is wetenschappelijk bewezen dat ze bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de mens.

Sympathie boeketten of beterschap boeket?

Een goed voorbeeld van een boeket bloemen die mensen weet te ontroeren, is onze sympathie boeket. Dit boeket bloemen is zo samengesteld dat je iemand op gepaste wijze kan laten zien dat je aan hem of haar denkt. Een ander goed voorbeeld van een boeket bloemen die zorgvuldig zijn uitgezocht om de juiste emotie op te roepen en een duidelijke betekenis hebben, is het beterschap bloemetje of beterschap boeket. Deze prachtige witte bloemen met groene elementen zijn tijdloos, elegant en puur zijn het perfecte gebaar om iemand een hart onder de riem te steken.

Bloemen en boeket bezorgen

Het is wetenschappelijk onderbouwd dat een boeket vol kleurrijke bloemen naast je bed, het opstaan in de ochtend vergemakkelijkt. De combinatie van felle kleuren geeft je namelijk een ochtend boost en al de energie die je nodig hebt om de dag goed te beginnen. Bloemen en planten op kantoor dragen ook bij aan een gezondere en positievere werkomgeving. Wil je ervoor zorgen dat je kantoor springlevend blijft en positieve energie uitstraalt? Sluit dan een bloemenabonnement bij ons af. Dan zorgen wij ervoor dat er tweewekelijks nieuwe planten, boeketten en bloemen op kantoor worden bezorgd. Het gevolg? Een kantoor dat positieve energie uitstraalt en blijvende creativiteit opwekt bij de werknemers.

Omroep Flevoland

Wil je meer weten over wat een flora-vitalist doet en hoe bloemen en boeketten bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de mens? Bekijk dan hier de aflevering van Omroep Flevoland. Hier vertelt Henriëtte aan verslaggever Rob Brouwer alles over waarom ze ervoor heeft gekozen de cursus flora-vitalist te volgen en welke emoties ze hier mee op kan roepen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00