Welke bos bloemen voor welke gelegenheid?

Bos bloemen

Ga voor een bos bloemen die jouw boodschap versterken. Voor iedere gelegenheid is er een speciaal boeket of bos bloemen die de emotie van de situatie passend symboliseert. Iedereen is wel bekend met de roos der liefde, maar het kan ook anders! Hieronder diverse gelegenheden en de bos bloemen die hier goed bij passen.

Romantische bloemen voor een geliefde

Wil je jouw liefde op een bijzondere manier tonen? Kies dan niet gelijk voor rozen, maar ga voor de moderne interpretatie. Kies een boeket waarin kleur en vorm de emotie bepalen. Zo is ons Boeket Vol Liefde bijvoorbeeld hét boeket om te vertellen hoeveel je van je geliefde houdt. Dit boeket heeft diverse rode bloemen, die speels en uitbundig bloeien. Door de verschillende groottes en hoogtes in combinatie met de rode kleur ontstaat er een boeket vol passie.

Sterkte bloemen om iemand te troosten

Helaas gaat het leven niet altijd over rozen. Ook voor de minder vrolijke gelegenheden maken wij speciale boeketten. Wil je bijvoorbeeld iemand sterkte wensen door een bosje bloemen te sturen? Met ons Sterkte Boeket laat je jouw geliefde, familielid of dierbare collega weten dat je aan hem of haar denkt. Juist in deze gevallen zeggen bloemen meer dan woorden.

Bos bloemen voor vrienden & collega’s

Een jarige vriendin of een collega die je in het zonnetje wil zetten. Soms hoeft er niet eens een duidelijke aanleiding te zijn en wil je gewoon laten weten dat je iemand waardeert. Vrolijke gemixte kleuren doen het dan altijd erg goed. In dat geval is ons Veldboeket Welverdiend het bloemetje waarmee je die glimlach op het gezicht tovert.

Mag die glimlach wel wat langer duren?

Geef een bloemenabonnement cadeau

Wie wil er nou niet altijd een verse bos bloemen op tafel hebben staan? Een kleurrijk boeket maakt je huis niet alleen een stuk vrolijker, een verse bos bloemen zorgt er tevens voor dat je woonkamer heerlijk fris ruikt. Met een bloemenabonnement bepaalt de ontvanger zelf wanneer de bloemen bezorgd worden. Zelfs de keuze is persoonlijk; verse bloemen, afwisselend in kleur, seizoen en uitstraling. Bij ons krijg je bloemen naar keuze bij je thuisbezorgd. Het bloemenabonnement is alleen mogelijk in Emmeloord, Urk en de Noordoostpolder.

Bloemenabonnement voor bedrijven

Het Acanthus bloemenabonnement is ook af te sluiten voor bedrijven. In dat geval zorgen wij ervoor dat je kantoor wekelijks, 2-wekelijk of eens per maand wordt voorzien van prachtige verse bloemen. Ook kun je bij ons terecht om het kantoor prachtig aan te kleden met planten. Naast dat je kantoor er voortaan altijd stralend uitziet, zorgen bloemen en planten er ook voor dat je efficiënter werkt.

Nog langer genieten van jouw bos bloemen? Zo verzorg je jouw bloemen

Om ervoor te zorgen dat je bloemen langer meegaan, geven we je graag nog een aantal verzorgingstips. Allereerst: snijd de bloem schuin af. Zo zorg je ervoor dat de bloemen een groot oppervlak hebben om water op te nemen. Ten tweede: gebruik altijd een schone vaas. Hiermee voorkom je dat oude bacteriën de nieuwe bos aantasten. Tot slot: zoek een lichte plek in huis om de bloemen neer te zetten en vervang het water vervolgens één keer per week. Wie ons advies opvolgt, geniet in het vervolg een stuk langer van al onze prachtige bloemen.

Bos bloemen bestellen

Of je nu bloemen wilt laten bezorgen aan een dierbare of een boeket wenst te bestellen voor een zakenpartner, Acanthus is de bloemist in Emmeloord en de Noordoostpolder die je zoekt. In onze webshop hebben wij voor iedere gelegenheid een bos bloemen of boeket die de emotie van de situatie passend symboliseert. En wil je zelf altijd verse bloemen ontvangen of doe je graag een bloemetje cadeau? Ook dan helpen wij je graag verder.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00