Zakelijk bloemen bestellen

zakelijk bloemen bestellen

Of je nu een zakenrelatie wil bedanken voor jullie fijne samenwerking, je het leuk vindt om een werknemer te feliciteren met de geboorte van een kind of je de balie van jouw kantoor wekelijks wenst te voorzien van verse bloemen of planten, bij bloemenwinkel Acanthus kun je makkelijk online ook zakelijk bloemen bestellen. Voor elke, zakelijke, gelegenheid maken wij een prachtig en passend boeket bloemen.

Zakenrelatie bedanken

Bloemen zijn bij uitstek geschikt om een passend gebaar te maken. Naar een zakenrelatie bijvoorbeeld, of een trouwe klant. Met een fraai boeket laat je ten eerste zien dat je jullie samenwerking waardeert. Bovendien is een mooie bos bloemen een mooie herinnering aan een zakelijke deal die jullie gezamenlijk hebben beklonken.

Jubileum medewerker

Wie een werknemer graag in het zonnetje wil zetten, omdat die voor een gedenkwaardige tijd in dienst is, kan die altijd verrassen met ons Jubileum veldboeket. Dit fraaie boeket is niet alleen een echte blikvanger. Dankzij de vrolijke kleuren tovert deze fraaie bos bloemen bij iedere jubilaris een grote lach op het gezicht.

Geboorteboeket

Heeft je werknemer pasgeleden een dochtertje verwelkomd? Bestel dan onze Geboorte boeket Roze. Deze lieflijke bloemen in diverse roze kleuren zijn bij uitstek het geschikte cadeau om de geboorte van een meisje te vieren. Heeft een van je werknemers een jongentje gekregen? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval is onze Geboorte boeket Blauw de bos bloemen die je zoekt.

Bloemenabonnement zakelijk

Als er iets is dat een kantoorruimte op kan fleuren, zijn het wel verse bloemen en planten. Ten eerste zorgen bloemen voor een prettige sfeer, ten tweede zuiveren planten de lucht. Naast de positieve indruk die bloemen achterlaten bij jouw klanten, verhogen ze ook nog eens de productiviteit van je werknemers. Het gevolg? Een verbetering van de concentratie en het geheugen, vermindering van stress en last but not least minder ziekteverzuim en vrolijkere medewerkers.
Heb je een kantoor en wil je deze regelmatig voorzien van verse bloemen en planten? Neem dan een zakelijk bloemenabonnement. Of je nu een groot of klein bedrijf runt, je bepaalt helemaal zelf hoe vaak wij nieuwe bloemen komen bezorgen. Een superservice al zeggen wij zelf, want dankzij ons bloemenabonnement, zien jouw balie, receptie en ontvangstruimte er voortaan altijd stralend en verzorgd uit. Zakelijk bloemen bestellen doe je bij Acanthus Bloememotie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00