Acanthus zakelijk bloemen bestellen
Planten & verse bloemen op kantoor

Acanthus is er ook voor bedrijven. Van fleurige boeketten op de balie tot prachtige planten
om het bedrijf aan te kleden. We hebben het allemaal. Een boeket voor een jubileum van een medewerker of een bos bloemen met Secretaressedag nodig? Een klant in het zonnetje zetten? Onze bloemist stelt met bloemen van het seizoen een passend boeket samen. Ook kunnen we je helpen met de aankleding van je pand tijdens feestdagen. Denk aan een prachtig versierde kerstboom voor in de kantine of een paasbloemstuk voor in de ontvangstruimte.

Wil jij ook zakelijk bloemen bestellen en je pand tot leven brengen? Neem dan gerust contact met ons op.

Acanthus

Noordzijde 6, 8302 GL Emmeloord

ma: 13:00–18:00 uur

di-do: 09:30–18:00 uur

vr: 09:30–18:00 uur

za: 09:30–17:00 uur

Tel: 0527 61 61 10

Bedankt Bloemetje

Zakelijk bloemen bestellen met Acanthus Zakelijk

Wil je zakelijk een bos bloemen bestellen of versturen? Wij kunnen veel voor je betekenen. Voor het versturen van een bedanktbloemetje naar relaties, tot een kleurrijk boeket op de balie of planten binnen het bedrijf. Als je een mooi boeket aan jouw klanten geeft, laat je een onuitwisbare indruk achter. Klein gebaar, groots effect. Men zal zich jou herinneren, bij het sluiten van een deal of een bedankje. Wij maken voor elke gelegenheid een passend bos bloemen.

Voor verschillende bedrijven verzorgen wij zakelijk bloemen en planten. Wil jij ook zakelijk bloemen bestellen? Je kunt jouw bestelling per e-mail doen, maar je mag ook altijd tijdens openingstijden bellen. Daarbij kunnen wij natuurlijk een factuur naar jou sturen.

Bloemenabonnement ook zakelijk

Wil je dat jouw kantoor, winkel of showroom er altijd tiptop uitziet? Kies dan voor een zakelijk bloemenabonnement van Acanthus Bloememotie. Wij bezorgen dan elke door jou bepaalde periode verse bloemen bij jouw bedrijf. Zorg bijvoorbeeld elke twee weken voor een gezellige bos bloemen in de receptie en maak zo een goede eerste indruk bij bezoekers. Met het flexibele bloemenabonnement bepaal zelf hoe vaak en hoeveel boeketten je wilt ontvangen.

bloemenabonnement

Voordelen van bloemen en planten op de werkvloer

Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van bloemen en planten op de werkvloer. Naast dat je een prettige sfeer creëert en de lucht zuivert met planten, is uit onderzoek gebleken dat planten en bloemen voor een hogere productiviteit zorgen. Hieronder hebben we enkele redenen voor je op een rij gezet om ook zakelijk bloemen en planten bestellen.

  1. Verbetering concentratie en geheugen
  2. Planten en bloemen verminderen stress
  3. Minder ziekteverzuim en depressie

Wil je ook een goede indruk bij jouw klanten achter laten en de productiviteit van jouw werknemers verhogen? Laat dan je zakelijke bloemen verzorgen door Acanthus Bloememotie. Wij zijn gecertificeerd flora-vitalist en weten hoe we met bloemen mensen een goed gevoel kunnen geven. Neem snel contact met ons op om zakelijk bloemen te bestellen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00