Acanthus zakelijk
Aankleding & bosjes bloemen op kantoor

Acanthus is er ook voor bedrijven. Van boeketten op de balie tot planten
aankleding van het bedrijf. Een boeket voor een jubileum van een medewerker,
een kerstboom in de kantine. Een boeket met secretaresse dag of
een bos bloemen voor een klant. Met een bos bloemen laat je een indruk achter.

Acanthus

Noordzijde 6, 8302 GL Emmeloord

ma: 13:00–18:00 uur

di-do: 09:30–18:00 uur

vr: 09:30–20:30 uur

za: 09:30–17:00 uur

Tel: 0527 61 61 10

Bedankt Bloemetje

Zakelijk bloemen bestellen met Acanthus Zakelijk

Wil je zakelijk een bos bloemen bestellen of versturen? Wij kunnen veel voor je betekenen. Voor het versturen van een bos bloemen naar relaties, tot een boeket op de balie of planten binnen het bedrijf. Als je een boeket aan jouw klanten geeft laat je een onuitwisbare indruk achter. Klein gebaar, groots effect. Men zal zich jou herinneren, bij het sluiten van een deal of een bedankje. Wij maken voor elke gelegenheid een passend bos bloemen.

Voor verschillende bedrijven verzorgen wij zakelijk bloemen en planten. Jouw bestelling kan je per e-mail doen maar je mag altijd tijdens openingstijden bellen. Daarbij kunnen wij natuurlijk een factuur naar jou sturen.

Bloemenabonnement ook zakelijk

Ook zakelijk is een bloemenabonnement mogelijk. Vrolijk jouw ontvangstruimte of receptie op, dit is het eerste wat bezoekers van jouw bedrijf zien. Vrolijk en fris deze ruimtes op met verse bloemen, bloemen laten zien dat jouw bedrijf leeft, zo zorg voor een goede eerste indruk. Met een bloemenabonnement ontvang je elke, door de jou bepaalde periode, een vers bos bloemen. Lees hier meer over hoe bloemen en planten op jouw werk positief werken.

8

Voordelen van zakelijk bloemen en planten voor uw werknemers

Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van bloemen en planten op de werkvloer. Naast dat je een prettige sfeer creëert, de lucht zuivert met de planten is uit onderzoek gebleken dat planten en bloemen voor een hogere productiviteit zorgen. Hieronder hebben we enkele redenen voor je op een rij gezet om ook zakelijk bloemen en planten te laten verzorgen.

  1. Verbetering concentratie en geheugen
  2. Planten en bloemen verminderen stress
  3. Minder ziekteverzuim en depressie

Wil je ook een goede indruk bij jouw klanten achter laten en de productiviteit van jouw werknemers verhogen? Laat ook zakelijk bloemen en planten door Acanthus Bloememotie regelen, neem contact met ons op.

Gelijk een mooie bos bloemen op tafel?

Neem een kijkje in onze webshop en bestel een prachtige bos bloemen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00